Gaustatoppen

Hva er din fjelldrøm? Gode minner oppleves på tur sammen med familie og venner! Det er mye å gjøre i  Gaustatoppen området.

Mens du besøker vår flotte natur og innholdsrike opplevelser, skal vi bidra til at du får god losji. Gaustatoppen Booking leier ut hytter og leiligheter med høy standard ved foten av Gaustatoppen.

Viking Challenge

Viking Challenge er et spennende motbakkeløp, hvor man kan velge mellom to distanser, som har felles målgang ved Gaustahytta på Gaustatoppen.

Sommerferie

Våre turløyper tar deg raskt ut i storslagen natur og som prikken over i-en troner vakre Gaustatoppen som ett majestetisk kjennetegn for området. På toppen kan du nyte den spektakulære utsikten.

Norseman

Verdens hardeste Ironman-distanse blir gjennomført første lørdag i august hvert år. Start i Eidfjord og målgang på Gaustatoppen!

KJERRINGsveiven

Kjerringsveiven er en av Norges største fjellmarsj for jenter – arrangeres alltid første lørdag i september. Bli med på jentenes fjellmarsj du også!

Marispelet

Marispelet ved Rjukanfossen – Sommerens vakreste kjærlighetshistorie. Marispelet ved Rjukanfossen er i sannhet et drama på kanten av stupet. Her får publikum oppleve den gripende kjærlighetshistorien.