...
...

Høst i fjellet

Det er lite som slår høsten på fjellet, de sterke fargene og den klare fjelllufta. På toppen, 1883 moh, kan du nyte den spektakulære utsikten. Fra toppen ser du en sjettedel av Norge.
Se våre turmuligheter og hva området har å by på.

Se alle turene her!

Å gjøre

Fjellet Gaustatoppen ligger kun 15 minutter fra Rjukan. Et besøk til destinasjon Gaustatoppen er en opplevelse for hele familien! Her er mulighetene mange. Sommerstid lokker vandring i fjellet, nært og lett tilgjengelig. Med Rjukan som nærmeste by er mulighetene mange!

Se mulighetene her!

Gaustabanen

Gaustabanen er en spektakulær kabelbane som går inne i selve Gaustatoppen. Turen tar ca 15 minutter, og tar 20 passasjerer pr tur. De første 50 årene var Gaustabanen hermetisk lukket NATO-anlegg. Men i dag kan du og jeg også få ta del i den spennende opplevelsen det er inne i fjellet.

Se åpningstider

Overnatting

Mens du besøker vår flotte natur og innholdsrike opplevelser, skal vi bidra til at du får god losji. Gaustatoppen Booking leier ut hytter og leiligheter med høy standard ved foten av Gaustatoppen.

Bestill her!

Hva skjer?

Arrangementene står i kø på Gaustatoppen og Rjukan. Bla igjennom arrangementkalenderen og se hva som skjer når du planlegger din ferie til Rjukan.

Se kalender her!

Webkamera

Lurer du på hvordan det ser ut på Gaustatoppen nå? Vi har samlet webkameraer i området på et sted. Hold deg oppdatert!

Se webkamera

Hvorfor oss?

Høy standard

Bo i hytte eller leilighet, med ski inn ski ut,  langrennspor og barneområder.

Historie

Rjukan –  En plass på UNESCOS verdensarvliste, rett ved fjellet Gaustatoppen.

Å gjøre

Her finnes aktiviteter for alle, alt fra naturopplevelser til historiske opplevelser.