<img height="1" width="1" style="display:none"src="https://www.facebook.com/tr?id=1593347630981815&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

GRUPPETILBUD FOR EVENTYRERE?


TEAMWORK = SUKSESS

Neida! Ikke bare for eventyrere. 

Er du arbeidsgiver og har lyst til å bygge teamet ditt? Eller tilhører du en klubb eller forening du har lyst til å bli bedre kjent med?

Gaustatoppen Booking hjelper deg å legge til rette. Vi kan huse dere, fore dere og hjelpe med tilrettelegging av aktiviteter. Aktiviteter som bidrar til å utvikle hver enkelt, og fellesskapet. Med god hjelp av blant andre Telemark Opplevelser. Tone og Jon Haukåsveen har drevet med opplevelser i mange år og få gjør det bedre. Strikkhopping og guiding i fjellet er deres spesialitet. Jon er utdannet internasjonal fjellfører, og har blant annet med seg grupper fra forsvaret som bestiger Gaustatoppen fra en vinkel de færreste av oss våger.

teamtelemarkopplevelser-e1537976006964 

Besøk dem her: https://www.telemark-opplevelser.no/ 

Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi sørge for en opplevelse dere aldri vil glemme!  

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt. Eventyret skaper vi sammen! 

Fjellføring-eggen-Gtoppen

Forsvaret følger Jon opp mot "spissen" av Gaustatoppen. 

IMG_0144

Tør du slippe kontrollen? Jon "assisterer i beslutningsøyeblikket", som han selv sier. Juvet er over 90 meter dypt.... 

IMG_1006

Sabotørstien har vært testet av mange, i all slags vær. Og det lemner ingen tvil iom at guttene som i 1943 gikk denne ruten for å sabotere tungtvannsproduksjonen på Vemork, har fortjent benevnelsen "Heltene fra Telemark".  Lyst til å prøve om du har helte-gen i deg?

 

 

 

 

 

Send henvendelse