Bespisning på Gaustatoppen

Spis noe godt i pausen fra vakker natur, ha det gøy på afterski eller nyt et bedre måltid som avslutning på dagen.

Bygget Bistro

Bygget Bistro
ved fyrieggheisen

Bygget Bistro – Med en beliggenhet 4 km fra Stavsro og 3 km fra Gaustabanen, blir Bygget Bistro et naturlig stop før eller etter Gaustatoppen. Bygget Bistro er ett naturlig stopp etter en tur på Gaustatoppen eller etter en tur i området, sommer som vinter. Du kan nyte hjemmelaget mat og noe kaldt eller varmt å drikke i en hyggelig atmosfære.

Den lykkelige sportsmann

Den lykkelige sportsmann
ved Tinnheisen

Den lykkelige sportsmann

Her finner du bar og afterski med utsikt mot Norges vakreste fjell, Gaustatoppen. Afterski hos Den Lykkelige Sportsmann inkluderer god mat og drikke, så når sulten melder seg, er vi klare med menyen, som er enkel, men god!

Gaustablikk Høyfjellshotell

Restauranten

Gaustablikk Høyfjellshotell

Gaustablikk Høyfjellshotell tilbyr et bredt spekter og du vil helt sikkert finne noe som faller i smak. Vi holder et spennende utvalg av viner og øl, som komplimenterer maten og gir et godt utgangspunkt for den gode opplevelse. Peisestue, bar med alle rettigheter.

Sport’n Skicafè

Sport’n Skicafè
Nederst i hotellbakken

Menyen byr på mye forskjellig, fra burger og schnitzel, til kaker og frukt. Lokalet er stort og ved siden av cafeen, finner du også en lekestue for de minste og rom for deg med matpakke.

Bespisning Rjukan

På Rjukan ca 15 minutter fra Gaustatoppen finner du flere spisesteder.

Gvepseborg Panorama Café

Sport’n Skicafè
Nederst i hotellbakken

Gvepseborg Panorama Café er bygget på kanten av fjellet ved Krossobanens Øvre Stasjon. Flott utsikt over Rjukan og Gaustatoppen. Her kan du innta et bedre måltid mens du nyter den flotte utsikten over Rjukan og Gaustatoppen.

Rjukan Admini Hotel

Rjukan Admini

På Rjukan Admini hotell har du muligheten til å nyte en god middag i ærværdige og herskapelige omgivelser. Rjukan Admini hotell er også det perfektet stedet for selskaper og møter.

Café Vemork

Café Vemork

Cafè Vemork ligger i de historiske bygninger på Norsk Industriarbeidermuseum. Cafè Vemork ligger i de historiske bygninger på Norsk Industriarbeider museum.
Kafèen serverer kalde og varme retter. Vemorkpakke er et tilbud til enkeltbesøkende og grupper.

Rjukan Hytteby Kro

Rjukan Hytteby Kro

Rjukan Hytteby Kro serverer god mat i hyggelige omgivelser. Menyen varierer fra hamburger til hjemmelaget middag. Spesielt kjent for sin gode pizza. Alle rettigheter. Rjukan Hytteby Kro ligger i sentrum av Rjukan.

Tinnsjø Kro & Camping

Tinnsjø Kro & Camping

På Tinnsjø Kro kan du nyte et bedre måltid eller slukke tørsten i trivelige omgivelser. Vi har servering både inne i restauranten og ute på den store terrassen – når været tillater det.

Rjukan Fjellstue

Rjukan Fjellstue

Rjukan Fjellstue serverer norske tradisjonsretter og har fokus på kortreist mat. I «matstugu» serveres mat fra naturens spiskammer. Hva med rømmegrøt, spekemat, ørret, laks, reinsdyr eller hjort?