<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1593347630981815&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Fra Heddersvatn

Til Toreskyrkja 1364 moh

På nordsida Heddersvatn starter en fin sti som går østover på nordsida vannet og opp lia langs elva til Gampeskartjønnan. Når man kommer opp dalen til første tjønn krysser man bekken og tar stien som svinger inn til høyre langs tjønnene som ligger på rad og rekke.

Toreskjyrka, fottur, gaustatoppen, rjukan, sommerferie,
Til Toreskyrkja

Start: Heddersvatn
Lengde: 3,8 km
Tid: 3 timer
Vanskelighetsgrad: Middels
Barnevennlig:
For turvante barn
Sesong: Juni - oktober

Gaustatoppen fottur, utno, rjukan, familie, gåtur
Beskrivelse av tur:

På nordsida Heddersvatn starter en fin sti som går østover på nordsida vannet og opp lia langs elva til Gampeskartjønnan.

Når man kommer opp dalen til første tjønn krysser man bekken og tar stien som svinger inn til høyre langs tjønnene som ligger på rad og rekke. Etterhvert som stien svinger seg oppover mot Toreskyrkja blir det mer steinete og man må følge med på små varder/nuddinger som er satt opp som veivisere.

Man går på sørsida den høyeste toppen på Toreskyrja og videre ut til utsiktstoppen 1364 moh med varde og nydelig utsikt østover. Her møter man også den rødmerka stien som kommer opp fra Kvitåvatn.

Tilbake til alle turene

Har du gått denne turen?

Send oss dine bilder fra denne turen så vises de i bildegalleriet her inne :) 


Hoydeformat