<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1593347630981815&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Om sportellet

Den ultimate fjellopplevelsen får du på Gaustatoppen Sportell.


Gausta_Sportell_3DEstate.no web-1

Velkommen til Gaustatoppen Sportell. Bare 2,5 timer fra Oslo, med utsikt over majestetiske Gaustatoppen. Sportellet er et perfekt utgangspunkt for all aktivitet i nærområdet og ligger kun et steinkast fra skianlegg og langrennspor.

Gaustatoppen Sportell er lokalisert i Hovdestaul, ved foten av Gaustatoppen og har 15 hotellrom, 12 familierom og 6 leiligheter. I 1.etasje vil du finne restaurant, bar, skishop og skiutleie.

Meld din interesse her


Gaustatoppen Sportell tilbyr deg som gjest et enklere opphold. Hos oss vil du derfor finne alt du trenger for alle aktiviteter i nærheten av der du bor. Vår visjon om å skape en plass der alt er lett tilgjengelig og å gjøre gjestenes opphold så absolutt som mulig er nå en realitet.

Sportellets designe er preget av et sporty og moderne utrykk. Den lune og dempede atmosfæren og de gjennomgående detaljene fra sportsverdenen gjør sportellet til noe utenom det vanlige.

Vår visjon er at Gaustatoppen Sportell vil komplimentere en dag fylt med aktivitet ved å utstråle en leken, men avslappende atmosfære.

3_Family Room_Living room-1