HØY STANDARD PÅ ALLE HYTTER OG LEILIGHETER

Mens du besøker vår flotte natur og innholdsrike opplevelser, skal vi bidra til at du får god losji. Gaustatoppen Booking leier ut hytter og leiligheter med høy standard ved foten av Gaustatoppen. I tillegg til overnatting er vårt mål å gi deg en reise som er spennende, komfortabel og bekymringsfri.

Med opplevelsen i fokus. 

...
...

En destinasjon hele året!

Gaustatoppen er så mye mer en bare vinterferie og skikjøring. Tid sammen og en aktiv ferie lokker besøkende året rundt fra hele verden. Sommerstid lokker vandring i fjellet, nært og lett tilgjengelig, du trenger ikke begi deg ut på en tur over flere dager for å oppleve vakker natur og en følelse av frihet. Våre turløyper tar deg raskt ut i storslagen natur og som prikken over i-en troner vakre Gaustatoppen som ett majestetisk kjennetegn for området. På toppen, 1883 moh., kan du nyte den spektakulære utsikten. Herifra ser du en sjettedel av Norge. Pass på å prøvesmake vaflene i den 100 år gamle steinhytta, eller prøvesmak stedets egen cognac. Her på toppen, bak dører av glass, oppbevares den edle drikken i tønner av tre.

Byen Rjukan, som ligger rett nedenfor Gaustatoppen, er med på UNESCOS verdensarvliste og har en fantastisk historie. Her er opplevelsene minst like mange. Visste du for eksempel at den norske industrielle revolusjonen startet her? Listen over aktiviteter er lang men en sak er sikker; hele området har en rik og mektig kultur.

Telefon: 45 48 51 51 – e-post: post@gaustatoppenbooking.com

Send oss en forespørsel

Kommende arrangementer