Påskeferie

En opplevelse for hele familien!

Vi har hytter og leiligheter ved foten av Gaustatoppen. Gausta Skisenter har 35 bakker og 13 heiser. Det er 3 barneområder og 2 terrengparker. Barnebakkene er tilpasset for nybegynnere og de yngste med et transportbånd og en tallerkenheis. Heiskort og skiutstyr er gratis t.o.m 7 år.

Book overnatting

Bestill din drømmeferie!

...
...
Ser du de hyttene på høyre side på webkamera? De kan du leie i påsken! De koster KUN 2 490 kr pr døgn. 10 sengeplasser - 4 soverom. Slik ser det ut akkurat NÅ.

Ting å gjøre for hele familien

Langrenn

85 km preparerte løyper

Langrennsløypene på Gaustatoppen går i variert terreng. Her finner du korte rundløyper, lysløype, samt lengre turer som tar deg opp på snaufjellet. Totalt 85 km preparerte løyper.

Gaustabanen

Spektakulær bane inne i fjellet!

Gaustabanen er en spektakulær bane som går inne i selve Gaustatoppen. Den tar deg til toppen av Gaustatoppen på 15 minutter. Perfekt for frikjøring fra toppen, eller om du ønsker å nyte utsikten. Spennende for hele familien. Les mer her: www.gaustabanen.no

Krossobanen

Hver dag – hele året!

Krossobanen er en taubane som på 5 minutter frakter deg fra Rjukan og opp til foten av Hardangervidda. Du kan ta med både sykkel og ski i Krossobanen, og benytte deg av alle naturopplevelsene Hardangervidda gir.

Rjukanbadet

For hele familien!

Rjukanbadet er et stort badeland og har noe å tilby enten du vil svømme, slappe av i velvære avdelingen eller få unnagjort dagens trim på det flotte treningsstudioet.
Ta gjerne med barna på Rjukanbadet, og dagen er komplett. På Rjukanbadet kan de få brukt sin energi på lek og moro i bassengene.