<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1593347630981815&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Gaustatoppen Sportell plassering

Se & gjøre

Den ultimate fjellopplevelsen får du på Gaustatoppen Sportell.


Sportell WEB

 

Gaustatoppen Sportell tilbyr deg som gjest et enklere opphold. Hos oss vil du derfor finne alt du trenger for alle aktiviteter i nærheten av der du bor. Vår visjon om å skape en plass der alt er lett tilgjengelig, og å gjøre gjestenes opphold så absolutt som mulig er nå en realitet.

Både skianlegg og langrennsspor finner du et steinkast unna sportellet. Alt av skiutstyr kan du leie på den splitter nye skishopen som vil finne sted i 1.etasje. Det er rett og slett bare å spenne på seg ski, ta noen stavtak og du befinner deg ved skiheisen, eller i langrennssporet.

Meld din interesse her


Gaustabanen ligger kun 3 km unna sportellet. Herfra er det mulig å ta seg innvendig på skinner helt til toppen. Første etappe går med trikk horisontalt 850 inn i fjellet, deretter bytter du til en vertikal bane som tar deg 1040 meter opp på toppen. Selve turen tar 15 minutter, og vi lover det vil være en opplevelse du sent vil glemme.

Gaustabanen holder åpent både sommer og vinter. I vintersesongen vil det være mulig å ta med ski på banen og opp på fjellet, slik at du kan stå ned i enten oppmerkede løyper eller ved frikjøring.

Gaustatoppen

 

Tilbake til sportellet