<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1593347630981815&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Gausta skisenter

gausta, skisenter, gaustatoppen, sportell

Mange muligheter

Gausta skisenter har 13 heiser og 35 traseer fordelt på 550 høydemeter. Totalt har anlegget 32 km preparerte traseer hvorav den lengste er 3,8 km lang. Gausta Skisenter er tilpasset alle, og du vil finne løyper i alle vanskelighetsnivåer. Du kan velge mellom alt fra varierte svarte og røde løyper ved Gaustablikk, myke blå og grønne løyper for herlige carvingopplevelser ved Hovdestaul og offpiste med eller uten guide fra toppen.

Se løypekart i PDF

SJEKK VÆRET

Værrapport

Dagens forhold


m/sFlau vind

0 cm 0 cm 0 cm 0 cm
Siste døgn Sist uke Løype Terreng
Åpne heiser
0/13
Åpne løyper
0/35

Vær- og føredata er levert av fnugg.no, Yr, Meteorologisk institutt og NRK.

Langtidsvarsel
° til °

aa

° til °

aa

° til °

aa

° til °

aa

° til °

aa

Vær- og føredata er levert av fnugg.no, Yr, Meteorologisk institutt og NRK.

Anleggets åpningstider
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Åpne heiser
Åpne løpyer
Skiskole
Skiskole

På Gausta har vi to skiskoler, en ved Gaustatoppen Sportell på Hovdestaul og en ved Gaustablikk. Her er det mulig å booke skiskole uansett alder og erfaring, vi har dyktige instruktører som hjelper deg opp på neste nivå. Det å sende de minste på skiskole ser vi av erfaring gir meget gode resultater.

DSC01522
Kjøp heiskort

Gausta har heiskort for alle slags skikjørere. Kjører du ofte og mye? Da tjener du raskt på å kjøpe et sesongkortFor deg som vil stå på ski i en begrenset periode, finnes det dagskort, halvdagskort og kveldskort. 

Kjøp heiskort
DSC01716
Skiutleie

Det finnes to skiutleier på Gausta. Den ene finnes på Gaustatoppen Sportell på Hovdestaul, den andre på Gaustablikk. Her er det mulig å leie all slags utstyr for skikjøring. Barn under 7 år leier gratis.

gausta, booking, overnatting, gaustablikk

Overnatting

Våre hytter, leiligheter og sportell har en fantastisk utsikt til Gaustatoppen. Planlegg ditt opphold allerede i dag og book hytte, leilighet, et dobbeltrom premium, en familie Suite eller Apartment Suite. Vi har fri avbestilling frem til ankomstdagen, uansett grunn. Helt bekymringsfritt for deg og dine.

Bestill