Åpningstider

Skisenteret er stengt for denne sesongen.

Vi vil takke alle våre gjester for en fantastisk sesong.
Vi gleder oss til neste sesong!

Skisenteret har i dag 13 heiser og 35 traseer fordelt på 550 høydemeter. Totalt har anlegget 35 km preparerte traseer hvorav den lengste er 3,2 km lang.
3 barneområder – 2 terrengparker.

Flere av nedfartene er flombelyst, og holdes åpent for kveldskjøring. Hele vinteren er det daglige aktiviteter for barna ved skisenteret, her trives barna mens de lærer å stå på ski. Barnebakkene er tilpasset for nybegynnere og de yngste med et transportbånd og en tallerkenheis. Heiskort er gratis (t.o.m. 7 år).

Priser heiskort

Sesongen_ 2017-2018

Barn fra 0 til 7 år: Gratis heiskort, men må løse Keycard

Priser skileie

Alpinski, Carving - Voksen


Randonee

Se flere priser skileie her!

GAUSTATOPPEN TILBYR UNIK FRIKJØRING

For snowboard og freeski er området rundt Gaustatoppen anerkjente som et fantastisk og særdeles utfordrende terreng. I alpinanlegget finnes mange korte morsomme frikjøringslinjer. Egen billett kan kjøpes til banen som tar deg til Gaustatoppen. Herfra har du Sør-Norges mest unike frikjøring for dine føtter.

Spennende for hele familien

Gaustatoppen har skikjøring for alle nivåer. ‘Langefonn’ er oppmerket og passer de fleste. Ta gjerne Gaustabanen opp og stå på ski fra 1880 meter over havet. Passer for hele familien.

Tøffere nedkjøring

Tøffere nedkjøringer finnes langs eggen Nordover fra tårnet. Der er det sju renner Østover med variert vanskelighetsgrad og et gjennomsnittlig fall på underkant av 40 grader. Her er det mulig å bestille guide.