<img height="1" width="1" style="display:none"src="https://www.facebook.com/tr?id=1593347630981815&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Gausta skisenter

gausta, skisenter, gaustatoppen, sportell

Mange muligheter

Gausta skisenter har 13 heiser og 35 traseer fordelt på 550 høydemeter. Totalt har anlegget 32 km preparerte traseer hvorav den lengste er 3,8 km lang. Gausta Skisenter er tilpasset alle, og du vil finne løyper i alle vanskelighetsnivåer. Du kan velge mellom alt fra varierte svarte og røde løyper ved Gaustablikk, myke blå og grønne løyper for herlige carvingopplevelser ved Hovdestaul og offpiste med eller uten guide fra toppen.

Se løypekart PDF

SJEKK VÆRET

Værrapport

Dagens forhold


m/sFlau vind

0 cm 0 cm 0 cm 0 cm
Siste døgn Sist uke Løype Terreng
Åpne heiser
0/13
Åpne løyper
0/35

Vær- og føredata er levert av fnugg.no, Yr, Meteorologisk institutt og NRK.

Langtidsvarsel
° til °

aa

° til °

aa

° til °

aa

° til °

aa

° til °

aa

Vær- og føredata er levert av fnugg.no, Yr, Meteorologisk institutt og NRK.

Anleggets åpningstider
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Åpne heiser
Åpne løpyer
Langrenn
Langrenn

Langrennsløypene på Gausta går i variert terreng, her finner du korte rundtløyper, lysløyper samt lengre turer som tar deg opp på snaufjellet. Over 85 km med oppkjørte løyper venter på deg.

DSC01522
Kjøp heiskort

Gausta har heiskort for alle slags skikjørere. Kjører du ofte og mye? Da tjener du raskt på å kjøpe et sesongkortFor deg som vil stå på ski i en begrenset periode, finnes det dagskort, halvdagskort og kveldskort. 

Kjøp heiskort
DSC01716
Skiutleie - Stengt kommende sesong

Gaustatoppen Booking og Sportell er i utvikling. Grunnet ombygging leier vi ikke ut ski kommende sesong, men kommer sterkere tilbake neste sesong. 

Ski og utstyr kan leies på Gausta.com

Gausta skisenter

gausta, booking, overnatting, gaustablikk

Overnatting

Våre hytter, leiligheter og hotell har en fantastisk utsikt til Gaustatoppen. Planlegg ditt opphold allerede i dag og book hytte, leilighet, et dobbeltrom premium, en familie Suite eller Apartment Suite. Vi har fri avbestilling frem til ankomstdagen, uansett grunn. Helt bekymringsfritt for deg og dine.

Bestill