<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1593347630981815&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ledig stillinger

Er du vår nye ansatt?

Gaustatoppen Booking er Gausta sin største tilbyder av hytter og leiligheter. I tillegg driver vi Gaustatoppen Sportell med 15 hotellrom, 12 familierom og 6 leiligheter. Skiutleie og restaurant. Er du den vi ser etter?

Gaustatoppen Sportell plassering
Ledig stilling
Renhold

Vi søker etter deltidsstillinger til renholdsavdelingen vår. Det vil være renhold av hytter og hotell. Vi ser etter deg som er fleksibel da dagene våre sjeldent er helt like, selvstendig, takler stressende og hektiske dager. Krav til førekort klasse B. Kunne du tenke deg å være en del av vårt team? Send oss en uforpliktende søknad!

Send søknad Renhold
skiutleie, gaustatoppen, sportell,
Ledig stilling
Skiutleien

Skiutleien  Gaustatoppen Sportell.

Har du lyst til å være en av oss som har som første prioritet at gjestene skal skape gode minner? Om så er, kreves det kun at du er glad i å yte service, liker å gi av deg selv og ikke er redd for å ta ansvar og beslutninger, om du må. Førerkort på bil kan være en fordel. Det er også en fordel om du kjenner området litt, og heller ingen ulempe om du liker å stå på ski selv. Oppgavene vil være å leie ut ski, ta de imot igjen og klargjøre de for nestemann. Nevnte vi å skape minner sammen med gjestene? Arbeidstiden kan variere noe, og det fine er at man får tilbringe mange helger og ferier på fjellet sammen med kolleger og friskuser som besøker oss.

Har du lyst til å bli en av oss? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Send søknad Skiutleien
Gaustatoppen, ledig stilling, sportell
Ledig stilling
Resepsjon

Gaustatoppen Sportell. Vi trenger en allsidig person til vårt lag. Innsjekk og utsjekk,  reservasjoner og det som tilfaller resepsjon. Du trenger overblikk på hva som skjer og kan ta i ett tak når andre avdeling spør om hjelp mens du er på jobb. Du er utadvendt og er motkommende med våre gjester. Opplæring vil bli gitt i vårt hotellsystem samt du vil lære mye om hotelldrift. Resepsjon er selve hjertet i hotellet så du må like å ha full oversikt på det som skjer. Er du den vi er på jakt etter?

Send søknad Resepsjon
IMG_9995-1
Ledig stilling
Restaurant Hovdestaul

Restaurant Hovdestaul søker nå deltidsstilling, med mulighet for mer, som servitør. En servitørs viktigste oppgave er å yte en service som står til gjestenes forventinger. Hos oss er det viktig å kunne holde hodet kaldt når det koker flere steder enn på kjøkkenet, men likevel være positiv og glad.Så med andre ord, med glede, ville utføre følgende arbeidsoppgaver:

- Forberede seg på skiftets spennende innhold
- Ta imot gjestene
- Ta bestilling
- Servere gjestene
- Svare på spørsmål fra gjester, om meny, drikkevarer
- Rydding og oppdekking av serveringslokalet
- Oppvask
- Påfylling av varer, ta imot varer og sette på plass
- Holde alle arbeidsområder ryddig og rent

Kvalifikasjoner:
- Ha en positiv holdning
- Høy arbeidsmoral
- Ryddig
- Førerkort klasse B (eventuelt kunne komme seg opp til fjellet på egenhånd)
- Ha som mål å gi gjestene en positiv opplevelse

Våre gjester gleder seg til å lære området og kjenne, da er det viktig at vi har nok kunnskap til å kunne besvare deres spørsmål.

Send søknad Restauranten

Åpen søknad

Vi er Gausta sin største tilbyder av hytter og leiligheter. I tillegg driver vi Gaustatoppen Sportell, det nye hotellet ved Gaustatoppen, med egen restaurant. Kanskje er du vår nye kollega? Alt fra 100 % stillinger til ringe til vikar - send oss en åpen søknad.

Send åpen søknad

Åpen søknad